tiistai 19. lokakuuta 2010

Valmistuneita huiveja

Aika kuluu vauhdilla, kun on työmatkoja ja kuntoklubikin on avannut ovensa. Olen aivan innoissani uudesta MyLine salista, josta löytyy haastetta laitteiden kanssa ja jumppa tarjonnasta jo testattu kahvakuula ja pilates ja huomenna odottaa zumba. Työmatkat tosin häiritsevät niin liikunta kuin käsityöharrastusta, mutta kyllä muutaman rivin ehtii kutoa vaikka kello olisi kuinka paljon.

Edellisessä päivityksessä oli Jääkukka huivi menossa pingotukseen ja nopeasti kuivui ja oli valmis kuvattavaksi. Tällainen siitä sitten tuli.



Novitan Varpu langasta sitten aloitin uuden Jääkukkahuivin, jonka alusta oli kuva edellisellä kerralla. Tarkoituksena katsoa kuinka paljon yhdestä kerästä huivia syntyy. Puolet langasta sain käytettyä ja huivin koko suhteellisen suuri, niin en käyttänyt kaikkea lankaa tähän huiviin. Muutamassa kohdassa kerää oli lanka aika huonolaatuista ja jouduin tekemään ylimääräisiä langan jatkoja, kun otin huonot pätkät pois. Huivin tein 7mm puikoilla ja ihan sopivan kokoinen tuohon malliin.



Nyt mietintään minkä tekelleen otan seuraavaksi. Villatakki odottaa edelleen keskeneräisenä, mutta loppu Varpu-kerästäkin voisi olla kiinnostava. Jos vaikka kaulahuivin siitä väkästäisin, vaikka sitten varrasvirkkauksella, kun mukavan pörröistä. Tänään luvallinen hetki lorvailla, kun verenluovutus tehty tältä syksyltä.

1 kommentti:

  1. Ihanat huivit.
    Kiva, että Myline tuntuu omalta paikalta. Mietin, että jos olisin Turengissa töissä niin olisikin sitten jo paljon helpompaa lähteä juttuihin mukaan. Mutaa nyt työpaikan jumppa ja oma liikunta saavat riittää.

    VastaaPoista