maanantai 12. syyskuuta 2011

Mainiota maanantaita!

Uusi viikko ja uudet kujeet/murheet. Tänään pääsin oikein talkkarihommiin, kun neidin pyörän lukko hajosi. Sen sain jotenkin kasattua, eli toivottavasti toimii huomennakin vielä :o). Sitten liesituuletin päätti sanoa työsuhteensa irti ja sulkupelli ei liiku mihinkään. Minä tietenkin tutkin pää hormissa mitä voisin tehdä. Ei kuulemma voi tehdä mitään, sanoi ammattikorjaaja, joka tulee vasta ensi viikolla katsomaan härveliä. Sitä tutkinko itse vielä lisää voi vain arvailla.... tietenkin vääntelen vielä lisää. Sitten pikakorjaus nippusiteillä ja jeesusteipillä ;o).

Vierailin eilen käsityöihmisen luona. Olipa mukava vaihtaa ajatuksia. Kahvipussiruutuja väänsimme muutamat ja sain paljon kotiin tuomisia. Tytöt saivat lainaksi ihanat pienet kangaspuut. Minähän olen tyttö, niin voin vaikka lainata ;o).



Minä sain rautapuikkoja kahvipussiruutuja varten. Jipii! Niitä tarvitaan, kun grillitikut tuntuu liian pakssuilta pienempiin ruutuihin. Kahvipussejakin tuli mukana :o)



Sitten sain Teddy-lankaa. Katselin joskus kauluksellista hihatinta, mutta minulla ei ollut lankoja siihen, mutta nyt onkin. Pääsen tekemään hihattimen, kun nyt ensin teen vielä hihat tunikaan. Eilen valmistui takakappale.


Kiitos valtavasti saamisista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti