lauantai 18. joulukuuta 2010

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Tänään on ollut mukava talvipäivä ja tuotteliaskin. Neidit alkoivat heti aamusta vääntää koristeita eilen ostetusta rautalangasta. Helmilaatikot auki ja hommiin. Syntyi keijukainen, enkeleitä ja lentävä hevonen.

Itseltäni puuttui käsityö, joten lankavarastolle ja kaivoin esiin Novitan Crystal-langat, jotka olin saanut lahjaksi. Jos vaikka kaulurihässäkkän saisin aikaiseksi. Ihanaa lankaa...kimmeltää kuin helmikuinen hanki.



Ja Tarjoustaloon iltapäivällä kurkkimaan löytyykö tuota lankaa lisää. Ei ollut :o( Minulla 400g, joten tarvii katsoa miten ison siitä määrästä saa. Puikkot 10, kun ei löydy 12 puikkoja Tarjoustalosta. Tyhjin käsin en kuitenkaan kaupasta palannut, messinkilankaa ja Novitan Tempoa 300g oli mukana. Jos vaikka toisen perinteisen kaulurin teen, kun ensimmäinen oli sopiva, eli samalla mallilla uutta puikoille :o)



Illalla korulaatikot houkuttelivat minuakin ja kaivoin kaksi pakkausta esiin, jotka löytyivät Suomalaisesta Kirjakaupasta. Harvoin teen ihan mallin mukaan ja nytkin yhdistin kahden pakkauksen materiaalit ja tällainen kaulakoru siitä sitten tuli. Lopuista helmistä neidit tekivät korvakorut, joita saan lainata :o)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti