lauantai 11. joulukuuta 2010

Talvista lauantai-iltaa!

Työviikko takana ja Suonenjoella käyty. Lunta oli sielläkin mukavasti ja lisää tuntuu tulevan tännekin. Tänään tein jotain mitä en ole tehnyt moneen vuoteen. Otin sukset ja lähdin etsimään latua. Hetken tassuteltua latu löytyi ja tunnin testasin uusia pitopohjasuksia.

Aluksi oli todella haastavaa, kun ladulla oli uutta lunta, mutta toinen ja kolmas kierros meni paljon paremmin,kun olin aurannut ensimmäisellä kerralla ladun puhtaaksi. Eipä näkynyt muita hiihtäjiä ladulla. Ilma oli kyllä mahtava ja innostus lajiin alkaa kasvaa...


Vaikka töitä tehty niin jotain on valmistunutkin. Nuoreman neidin koulun joulumyyjäisiin meiltä meni mm. kaksi piparkakkumökkiä. Yläkuvassa myyjäisistä ostettuja servettirenkaita. Nättejä ja tunteella oppilaiden tekemiä :o)



Punaisen kaulurihässäkkän jälkeen pääsi puikoille, yllätys yllätys kaulurihässäkkä värinä nyt musta. Ja äsken sitten musta valmistui, pikkaisen pienempänä kuin valkea.



Kaulurihässäkän teko mukavaa, niin nyt puikoilla vaalea vuorostaan :o). Harmi vaan kun Softy lankaa ei ole täydennetty Tarjoustalon hyllyille.

Ja muutama räpsitty kuva, kun testasin kameraa. Alakuvassa uusiokäyttöä kukkatelineelle, kun kultaköynnös ei tykännyt kasvaa, valot ympärille ja nyt " joulukoristeena".

1 kommentti: