tiistai 22. maaliskuuta 2011

Keväistä tiistaita!

Ompas keväinen ilma ja paljon vettä jalkakäytävillä, eli kumisaappaat kaivettava esiin :o)
Eilen sain työpaikalle vieraaksi laitetoimittajan tyttöjä. Perinteinen tilaisuus sisälsi ensin virallisen työosuuden. Ja sitten pääsimme asiaan :o). Tällä kertaa eteeni tuli nätti siro pahvilaatikko, jonka sisältö täysi arvoitus.



Avasin laatikon ja sisältä löytyi vaikka mitä. Oli valmis nätti lila kaulakoru kissantassu helmillä. Tosi kiva ja pääsi heti kaulaan. Sitten löytyi neljä nauhallista makean veden helmiä. Todella nätit värit! Löytyipä vielä lankaa, joka paljastui helmisilkiksi ja pinsettisetti sekä pikkuinen purkki, jonka sisällöstä saan tehdä rannekorun, tosin ohje ruotsiksi, mutta eiköhän kuitenkin onnistu.



Eli päivän ohjelmassa oli helmikaulakorun teko solmimalla helmiä silkkiin. Päädyimme tekemään pitkän kaulakorun, jolloin ei tarvitse murehtia kuinka lukon saa laitettua. Pinsettejä käytetään solmujen tekoon, jotta solmu tulee kiinni helmeen. Vaatii vielä harjoittelua :o). Todella kivaa puuhaa ja pakko oli illalla kokeilla vielä solmun tekoa. Ruotsista kuulemma saa makean veden helmiä halvemmalla, eli nyt täytyy varmaan lisätä Tallinan matkojen jatkoksi Lund matkat.

Helmiä solmitessa tuli nälkä ja suuntasimme Hämeenlinnaan syömään ja sitten olikin vuorossa Wetterhoff-myymälä. Sain vinkkinä mennä kauppaan kädet taskuissa ;o). Aivan loistava vinkki, mutta en pystynyt pitämään koko aikaa käsiä taskussa ja mukaan tuli sitten pussillinen lankoja. Kuokkuamalla ajatus tehdä pari pipoa ja loput meneekin sitten ihan huiveihin. Ja olihan osa langoista tarjouksessa.



Kiitos Sarille ja Virpille mukavasta maanantai päivästä! Katsotaan mitä seuraavalla kerralla keksitäänkään!

2 kommenttia: