maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mukavaa maanantaita!

Viikonloppu meni ja käsitöitäkin tuli jälleen tehtyä, vaikka muutakin ohjelmaa oli järjestetty. Sunnuntaina oli rippijuhlat. Aivan ihanan yllätyksen keksivät pappi ja isoset vierailullaan. Heillä oli lahjana rippilapselle laulu. Rippilapsi sai valita minkä laulun haluaa kuulla ja he lauloivat sen. Hienosti meni. Tosi kiva lahjaidea!

Valkoinen paita, josta piti tulla siis paita, muuttuikin topiksi :o). Tiedän kyllä että toppeja minulla jo on vaikka kuinka paljon. Tämä nyt kuitenkin jäi toppi tasolle. Ja pääsin jälleen uuden tekeleen kimppuun ja syntyihän viikonloppuna bolero lahjaksi, joten sitä en ehtinyt kuvata. Ja koska se valmistui liian nopeasti niin sitten uuden boleron kimppuun ja katsotaan koska se valmistuu. Sitten voisikin vaikka tehdä huivin välillä. Taitaa olla kide-langan vuoro :o) Prismassa kuulemma tarjouksessa, eli sinne sitten mentävä, niin saa langat ;o)



Tässä vielä kuvatus (ei kovin hyvä, värit vääristyneet) liivin napeista. Sellaisen mukavat ruusu-napit Tallinan matkalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti